Traditionella Moduler

 • Våra arbetsmoduler

  Behöver ni en arbetsmodul ute i fältet? Våra arbetsmoduler går att anpassa i detalj mot era behov och arbetssätt - men vi har även färdiga lösningar.

 • Våra Kontorsmoduler

  Behöver ni kontor på arbetsplatsen? Vi har många olika kontorsmoduler - och varenda en kan specialbeställas mot era specifika behov.

 • Våra Manskapsmoduler

  Vi har funnits i branchen nästan 20 år, våra manskapsmoduler har under denna tid utvecklats steg för steg mot marknadens behov.

 • Våra Evakueringsmoduler

  Vid stambyten kan det vara bra om hyresgästerna har någonstans att bo. Vi har modulerna som gör det möjligt.

 • Våra Dusch & Toalettmoduler

  Det viktigaste på arbetsplatsen är toaletterna. Vi har många alternativ att välja mellan.


Prefabricerade byggmoduler

Lägre pris, högre kvalitét och kortare byggtid. Att bygga med modulteknik har flera fördelar. Se filmen om uppdraget vi fick från Vindelnbostäder AB.

Kort om Remodul

Remodul är en av norra norrlands största modultillverkare. Vi tillverkar ca 230 moduler om året och omsätter cirka 35 miljoner på 12 st anställda.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vad kunderna tycker

""Remodul har levererat bodar till Stavdal sen Stavdal bildades för drygt 10 år sedan och vi är väldigt nöjda med Remodul som leverantör. Remoduls styrkor är framför allt deras flexibilitet och leveranssäkerhet. Bodarna håller hög kvalitét och är dessutom klart prismässigt konkurrenskraftiga. Remodul har ställt upp mycket i vårt utvecklingsarbete mot mer energieffektiva bodar."
Magnus Hellberg
Stavdal AB, Göteborg

"Styrkan med Remodul är snabbare leveranser och att de lättare kan kundanpassa bodarna. Att det är ett mindre företag gör det lättare att föra en bra kommunikation och att vara delaktig i deras utveckling. Vi har tillsammans tagit fram produkter, exempelvis energiboden. De har nu ett sortiment som ligger rätt i tiden med hänsyn till energi och miljö."
Jörgen Grubbeson
Stål & Hyr AB, VarbergMeddelanden